9 enero, 2023 crudo

dysheku më i mirë i jastëkut të vitit 2022: Si të zgjidhni

dysheku më i mirë i jastëkut të vitit 2022: Si të zgjidhni

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë. Dyshekët e lartë të jastëkut kanë një shtresë shtesë të mbushur në majë të dyshekut për të përmirësuar rehati. Personi mund të marrë parasysh. Hybrid i gjilpërës

 • Organiku më i mirë: NaturePedics EOS Pillowtop Organic
 • Hybrid më i mirë: Serta Serene Sky
 • Më e mira miqësore me mjedisin: Avokado e gjelbër me jastëk
 • Më e mira për shtrirjen e trupit: Sealy PurePePePePy Summer Rose Ploth Jastëk Euro Top
 • keto light si punon e mira për gjumin anësor: Helix Midnight Luxe
 • Siç vëren Instituti Kombëtar i Shëndetit (NIH), mungesa e gjumit mund të rrisë rreziqet e problemeve shëndetësore afatshkurtra dhe afatgjata. Zgjedhja e një dysheku të rehatshëm, të qëndrueshëm që është madhësia e duhur dhe ka nivelin e duhur të qëndrueshmërisë mund të ndihmojë një person të ketë gjumë cilësor. Me lëvizje gjatë natës.

  isshtë gjithashtu e rëndësishme të zgjidhni një dyshek që mbështet shtrirjen kurrizore. Disa dyshekë janë ortopedikë dhe kanë karakteristika të ndryshme të dizajnuara për të mbështetur shpatullat, ijet dhe shpinën e poshtme. Vlen të përmendet se një dyshek që është shumë i fortë mund të bëjë shumë presion mbi ijet dhe shpatullat, veçanërisht për njerëzit që flenë në anët e tyre.

  është gjithashtu e rëndësishme të merren parasysh materialet. Disa, të tilla si leshi dhe fibrat e tjera natyrore, janë më të frymë dhe ndihmojnë në parandalimin e një personi që të nxehet shumë gjatë gjumit.

  Një person gjithashtu mund të konsiderojë qëndrueshmërinë dhe ndikimin në mjedis. Shumë produkte kanë çertifikime për të cilat një person mund t’i kontrollojë ndërsa blen.

  Mësoni më shumë rreth dyshekëve të qëndrueshëm dhe eko-miqësorë këtu. Personi mund të dëshirojë të marrë parasysh sa vijon kur zgjedh një dyshek:

  • Materiali: Materiale të ndryshme kanë cilësi të ndryshme. Një person me alergji mund të kërkojë dyshekë të bërë nga materiali hipoallergjik, për shembull. Rreshtimi kurrizor.
  • Certifikimet: Shumë kompani dyshekësh kanë certifikime mjedisore, të tilla si Certipur-SH.B.A. dhe GreenGuard Gold. Këto dhe të tjerët mund të tregojnë se procesi i prodhimit dhe produkti nuk dëmtojnë mjedisin ose kanë efekte shëndetësore potencialisht të dëmshme.
  • Pozicioni i gjumit: Kjo mund të ndikojë në zgjedhjen më të mirë të dyshekut. Për shembull, një gjumë i shpinës mund të përfitojë nga një dyshek i firmave të mesme, ndërsa gjumit anësor mund të kenë nevojë për diçka më të butë.
  • Lloji i dyshekut: Disa njerëz mund të përfitojnë nga dyshekët e rregullueshëm dhe bazat e shtratit, për shembull.
  • Produktet kanë certifikues-SH.B.A. Ose çertifikata të tjera për të treguar nivele të dëmtimit të mjedisit, metale të rënda dhe komponime organike të paqëndrueshme.
  • Madhësia: Produktet janë në dispozicion në madhësi të ndryshme.
  • Materialet dhe mbushni: Ato përmbajnë materiale të ndryshme, të tilla si shkuma e kujtesës dhe latex, për t’iu përshtatur një sërë nevojash dhe preferencash.
  • Buxheti: Produktet që i përshtaten një sërë buxhetesh.
  • qëndrueshmëri [e zbatueshme vetëm për disa]: Këto produkte kanë një gamë të opsioneve të qëndrueshmërisë për t’iu përshtatur shumicës së njerëzve.
  • Provat e gjumit: Kompanitë ofrojnë prova të gjumit.
  • Transporti: Kur është e mundur, MNT përfshin informacione në lidhje me koston dhe disponueshmërinë e dorëzimit.
  • Garancitë dhe politikat e kthimit: Produktet kanë garanci dhe politika të qarta të kthimit.

  dyshekët më të mirë të jastëkut

  Ju lutemi vini re se shkrimtari i këtij artikulli nuk i ka provuar këto produkte. Të gjitha informacionet e paraqitura janë thjesht të bazuara në kërkime dhe ishin të sakta në kohën e botimit. Mësoni më shumë këtu. Pambuku dhe një majë jastëk e çertifikuar nga Certipur-US-së që nuk përmban kimikate toksike, formaldehid ose përbërës që varfërojnë ozonin. Ai gjithashtu nënvizon materialet e qëndrueshme të produktit, duke përfshirë gjemba natyrale dhe çelik të ricikluar. Availableshtë në dispozicion në këto madhësi: binjake, binjake XL, e plotë, mbretëreshë, mbret, mbret i ndarë, King King, ose Split California King. Gjyqi

 • Vendosja dhe dorëzimi falas
 • Zgjedhja e qëndrueshmërisë
 • Kthen
 • Mundësia e transferimit të lëvizjes
 • Dyqani tani

  Më e mira për rregullimin e nxehtësisë: Tuft & amp; Dysheku hibrid i gjilpërës

  • Gama e çmimeve: 995-1,895 $
  • Topi i jastëkut prej pelushi përmban shkumë të infektuar me fibër karboni, e cila mund të përmirësojë qëndrueshmërinë. Tuft & amp; Gjilpëra gjithashtu nxjerr në pah kanalet e grafitit dhe ajrit të produktit që e bëjnë pëlhurën të marrë frymë dhe lagështirë për të mbajtur fjetësit e freskët. Availableshtë në dispozicion në këto madhësi: binjak, binjak XL, i plotë, mbretëreshë, mbreti dhe Kalifornia King. -US dhe GreenGuard Gold Certifikime
  • Dyqani tani

   Organic më i mirë: NaturePedics EOS Pillowtop dyshek organik

  • Gama e çmimeve: 2,599-4,999 $

  Kjo dyshek ka disa shtresa të rrobave të pambukut organik dhe mbush. Pambuku vjen nga fermat në Shtetet e Bashkuara, dhe kompania thotë se materialet e saj janë çertifikuar nga Departamenti i Bujqësisë.

  dysheku gjithashtu përmban latex organike, e cila ndihmon për t’i mbajtur njerëzit të freskët dhe të thatë ndërsa flenë. Materiale të dëmshme. Mund të zgjedhë qëndrueshmërinë e secilës anë veç e veç

 • Transporti falas dhe kthimet
 • Periudha e provës, krahasuar me konkurrentët
 • Dyqan tani

  Hybrid më i mirë: Serta Serene Sky Dyshek

  Ky dyshek përmban shtresa të shkumës së kujtesës, mbështjellje dhe shkumë xhel të ftohtë të markës së markës , e cila përshtatet me konturet e trupit. Kompania shton se topi prej pelushi i produktit siguron rehati dhe mbështetje shtesë. Këto madhësi: binjake, binjake XL, e plotë, mbretëreshë, mbreti dhe Kalifornia King. Mbështetje shtesë

 • Transporti falas dhe kthimet
 • /UL> Dyqan tani

  Më e mira miqësore me mjedisin: dyshek i gjelbër avokado me jastëk të lartë

  • Gama e çmimeve: 1,099-2,099 $

  Një person mund të shtojë një person Jastëku i lartë për këtë dyshek. Ajo siguron 2 inç latex organike për lehtësimin e rehatisë dhe pikës së presionit, dhe kushton një shtesë prej 400-700 $. Standardi Global Organic Latex, për latex -in e tij organik. Avocado thotë gjithashtu se dyshek nuk përmban asnjë poliester, shkumë poliuretani ose retardantë toksikë të zjarrit. Modeli i tij vegan nuk përmban lesh. UL>

 • Shumë çertifikime mjedisore
 • Periudha e provës 1-vjeçare
 • Jo i përshtatshëm për ata me alergji latex
 • Dyqan tani

  Më e mira për shtrirjen e trupit: Sealy PosturePePedic Summer Rose Euro Jastëk Euro Top

  • Gama e çmimeve : 769,99-1,999,99 $

  Ky dyshek prej pelushi përmban shkumë xhel të ftohtë të patentuar dhe shkumë xhel të freskët, të cilat konturojnë trupin. Zonat e synuara ofrojnë mbështetje thelbësore dhe mbrapa, dhe 660 mbështjellje lëvizin në mënyrë të pavarur për të zvogëluar transferimin e lëvizjes. . Mbështetje për pjesën e pasme dhe thelbësore

 • Quilting antibakterial
 • garanci 10-vjeçare
 • dhe instalimi kushton një shtesë prej 79,99-119,99 $
 • tani

  Më e mira për gjumin anësor: Helix Midnight Luxe

  • Gama e çmimeve: 1,199-2,499 $
  • /ul>

  Kjo dyshek është krijuar për të siguruar lehtësimin e pikës së presionit për gjumin anësor. Është firmë e mesme dhe ka shkumë memorie dhe mbështjellje të zonuara për të mbështetur shpinën e poshtme. thotë.

  Contact

  Let's work together!

  Contact me (if you dare)

  Call me: (+57) 3112159879

  Contact